[GTranslate]

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst
Afdeling Sales

0,8 – 1 FTE

Wij zijn Ventura Systems en produceren innovatieve deursystemen voor bussen trams en metro.

Onze deursystemen verwelkomen elke dag miljoenen mensen in bussen, trams en metro’s over de hele wereld. In welke wereldstad je ook bent geweest, de kans is groot dat jij door een deur van Ventura bent ingestapt. Dit alles wordt geregisseerd vanuit onze hoofdvestiging in Bolsward. Wat ruim 25 jaar geleden aan de keukentafel begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in UK, USA, Hong Kong en Australië en ongeveer 200 medewerkers. Stap jij ook bij ons in?

Ben jij op zoek naar een baan waarin je de verbindende schakel bent tussen onze klant en de supply chain? Lijkt het jou leuk om het aanspreekpunt van de klant te zijn? Houd jij van afwisselende taken? En ben jij communicatief vaardig? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker binnendienst van het orderteam ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de communicatie met onze klanten over al hun operationele zaken. Ons orderteam bestaat momenteel uit drie Material Planners en vijf Commercieel medewerkers binnendienst.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en hebt eigen accounts in jouw beheer. Jij weet wat jouw klanten doen en zorgt ervoor dat dit wordt vertaald naar een accurate forecast en een perfect afgestemde orderstroom. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw accounts en begeleidt nieuwe klantprojecten door onze organisatie. Daarbij ben je een kei in het samenwerken en communiceren met jouw collega’s en de klant.

Wie ben jij?

 • Je hebt aantoonbare Hbo werk- en/of denkniveau in de commerciele richting;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt affiniteit met de techniek;
 • Je bent communicatief sterk op verschillende organisatieniveaus;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt kennis en kunde van geautomatiseerde processen en systemen (o.a. ERP);
 • Je kunt goed prioriteiten stellen, schakelt snel en durft beslissingen te nemen;


Wat bieden wij jou?

 • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien;
 • Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen;
 • Een kleine, grote organisatie: korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling. Is na het lezen jouw interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV voor deze vacature voor 1 september 2022. Jouw sollicitatie kun je sturen naar [email protected] ter attentie van Mirjam Kip. Wil je meer weten over deze functie of wil je doorgroeien naar deze functie? Stuur een mailtje naar [email protected] ter attentie van Mirjam Kip en dan zorgt zij ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord op je vraag krijgt.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Acquisitie naar aanleiding van de vacature is niet nodig.

Newsletter

Subscribe to our newsletter to receive the latest news in your inbox.

We are committed to protecting your privacy

Other job vacancies
Other internships
X