Account Manager

Accountmanager

Afdeling Sales

FTE: 1,0

Wij zijn Ventura Systems C.V. Wij zijn de beste busdeurenleverancier van de wereld. Onze deursystemen verwelkomen elke dag miljoenen mensen in bussen, trams en metro’s over de hele wereld. In welke wereldstad waar je ook bent geweest, de kans is heel groot dat jij door een deur van Ventura bent ingestapt. Dit alles wordt geregisseerd vanuit ons hoofdvestiging in Bolsward. Wat 25 jaar geleden aan de keukentafel begon, is inmiddels uitgegroeid tot een werelds bedrijf met vestigingen in UK, USA, Hong Kong en Australië en circa 200 medewerkers. Stap jij ook bij ons in?

Ben jij commercieel en ondernemend ingesteld? Weet jij relaties op en uit te bouwen en nieuwe leads te genereren en te verzilveren? Dan kun jij meegroeien met de ambities van Ventura Systems C.V. Ben jij daarnaast organisatorisch sterk, kwaliteitsbewust en slagvaardig? Dan zoeken we jou! 

Wat ga je doen?

Ons salesteam is onze kracht op gebied van new business en relatiebeheer. De energie en het enthousiasme spat ervan af, iedereen werkt hard aan hetzelfde gezamenlijke doel. Onder begeleiding van ervaren collega’s ontwikkel jij je snel tot een succesvol accountmanager. Je kent de markt en signaleert kansen en bent ons aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn.

Je ontwikkelt strategische verkoopplanen en presenteert deze met gemak aan je klanten en collega’s. Na het sluiten van de deal, blijf je intern ook het aanspreekpunt voor je klantportfolio. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de forecast, omzet en marges en maakt bezoek- en verkooprapportages. Samen met je collega’s bereid beursactiviteiten voor. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO-opleiding gevolgd en bij voorkeur Automotive Business Management of International Business and Management.
  • Je hebt 1 tot 5 jaar bewezen succesvolle ervaring opgedaan in een technische en internationale commerciële functie. 
  • Je hebt affiniteit met productontwikkeling.
  • Uitstekende beheersing Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie die volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien.
  • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert 
  • Goede arbeidsvoorwaarden en we geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen
  • Mogelijkheid om thuis te werken 
  • Een kleine grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

 

Is na het lezen jouw interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 21 mei 2021 jouw motivatie en CV voor deze vacature. Jouw sollicitatie kun je sturen naar hr@venturasystems.com ter attentie van Hendrik Anjema. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jan Barkmeijer, Global Sales Director. Hij is bereikbaar op 06 – 42 25 60 50.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen eigen medewerkers voorrang.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn