HR Advisor

HR Advisor

Afdeling: Human Resources

Aantal Fte’s: 0,8-1 FTE

Omschrijving Ventura

Wij zijn Ventura Systems. Wij zijn de beste busdeurenleverancier van de wereld. Onze deursystemen verwelkomen elke dag miljoenen mensen in bussen, trams en metro’s over de hele wereld. In welke wereldstad je ook bent geweest, de kans is heel groot dat jij door een deur van Ventura bent ingestapt. Dit alles wordt geregisseerd vanuit ons hoofdvestiging in Bolsward. Wat 25 jaar geleden aan de keukentafel begon, is inmiddels uitgegroeid tot een werelds bedrijf met vestigingen in UK, USA, Hong Kong en Australië en circa 200 medewerkers. Stap jij ook bij ons in?

Ben jij op zoek naar een baan waarin je als HR Advisor het initiatief neemt in organisatieontwikkeling en zichtbaar bijdraagt aan het bedrijfsresultaat? Kan jij mensen in beweging krijgen door uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden? Ben je daarnaast slagvaardig, resultaatgericht en een aanpakker? Dan zoeken we jou! 

Wat ga je doen?

Door je ervaring en expertise op HR lever je als Advisor toegevoegde waarde aan de leidinggevenden en medewerkers van meerdere afdelingen waarvoor jij het eerste aanspreekpunt bent. Mogelijk word je ook het aanspreekpunt voor onze buitenlandse vestigingen. Daarnaast wordt van je verwacht dat je een waardevolle bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de afdeling HR. Dit doe je uiteraard in nauwe samenwerking met je HR-collega’s. Onderwerpen als performance management, digitale transformatie, strategische personeelsplanning, ontwikkeling arbeidsvoorwaarden, leiderschapsontwikkeling, learning & development zijn belangrijke speerpunten. Je bent ook back-up voor het beheer van ons tijdregistratiesysteem.

Als generalist voel je je thuis in een sterk veranderende organisatie die veel aandacht voor de klant heeft, maar ook zeker voor elkaar en speelt daarin een belangrijke rol. Ondanks de invloed van Covid blijven we ambitieus en staan goed werkgeverschap en technologische ontwikkelingen centraal. Je krijgt de ruimte om de HR-visie mede vorm te geven en uit te dragen.

Wie ben jij?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en hebt een coaching opleiding gevolgd
 • Je hebt 3 tot 5 jaar bewezen succesvolle ervaring als generalist in een technische en internationale omgeving als HR-Advisor
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en inzetten van programma’s
 • Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent communicatief sterk op verschillende organisatieniveaus en beschikt over een natuurlijke overtuigingskracht, lef en passie
 • Je bent geen solist, faciliteert graag en hebt focus op de ander
 • Je bent sterk juridisch onderlegd
 • Je hebt een hoge executiekracht, zodat je ook operationele thema’s met een hands-on mentaliteit weet aan te pakken
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

 • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie die volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien
 • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert
 • Goede arbeidsvoorwaarden en we geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Een kleine – grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Is na het lezen jouw interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 5 maart 2021 jouw motivatie en CV voor deze vacature. Jouw sollicitatie kun je sturen naar hr@venturasystems.com ter attentie van Hendrik Anjema. Wil je meer weten over deze functie of wil je doorgroeien naar deze functie? Neem dan contact op met Hendrik. Hij is bereikbaar op 06 – 27174455.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn