[GTranslate]

HR adviseur

Jij bent een HR-professional met een hart voor mensen en een scherp inzicht in organisatorische groei. Je zoekt een uitdagende rol waarin je jouw expertise kunt inzetten om een positieve impact te maken. Met jouw passie ondersteun je talent, zodat zij zich kunnen ontwikkelen binnen onze organisatie. Wil jij ter uitbreiding van onze HR afdeling, onderdeel uitmaken van ons dynamische HR-team? Stap dan bij ons in!

Wat ga je doen?
Als HR Adviseur bij Ventura Systems speel je een cruciale rol in het adviseren van leidinggevenden en medewerkers over meerdere afdelingen en (internationale) vestigingen. Je bent daarbij het vaste aanspreekpunt voor enkele van onze leidinggevenden.

Een greep uit de werkzaamheden die je tegen kunt komen: het adviseren van leidinggevenden wat betreft HR-vraagstukken, het ondersteunen en begeleiden van onze vestiging Metaal 2000 aan de Marne 26, het coördineren van het ziekteverzuim, salarisverwerking, het beantwoorden van HR-vragen van collega’s en het ondersteunen bij werving en selectie van nieuwe werknemers, zoals het opstellen van vacatures en ondersteunen bij sollicitatiegesprekken. Ook werk je mee aan de verdere professionalisering van de afdeling HR en de organisatie. Denk daarbij aan de implementatie van HR-programma’s, trainingen en workshops. En natuurlijk de voorkomende operationele werkzaamheden.

Wij zijn ambitieus en staan voor goed werkgeverschap en het voortdurend ontwikkelen van HR-beleid. Je krijgt de ruimte om de HR-visie mede vorm te geven en uit te dragen.

Wie ben jij?
Om deze rol met succes te vervullen, zijn uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende organisatieniveaus van essentieel belang. Daarnaast beschik je over een ambitieuze persoonlijkheid, moed en natuurlijke overtuigingskracht. Flexibiliteit en het vermogen om je snel aan te kunnen passen zijn ook belangrijk. Bovendien ben je in staat om zelfstandig in teamverband nauwgezet en gestructureerd te werken.

Ook zien we graag het volgende terug op je CV:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de HR
  • Je hebt een HBO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in human resources management
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Stap jij bij ons in?

Ventura Systems is de toonaangevende producent van innovatieve deursystemen voor het stedelijk vervoer. Onze producten worden wereldwijd geleverd aan vele gerenommeerde fabrikanten van bussen, autonome voertuigen en vrachtwagens. Wij zijn toegewijd aan het creëren van moderne elektrische deursystemen, voorzien van de nieuwste technologie, die voertuigen voor stedelijk vervoer verbeteren.

Wij worden gedreven door een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van stedelijk vervoer en dragen zo bij aan het creëren van veiligere, groenere en slimmere steden. Dit doen wij door een combinatie van de nieuwste technologie, een flexibel productieproces en oog voor mens en natuur. Niet voor niets worden de Ventura deursystemen door onze klanten in de hele wereld ingezet.

Wat in 1994 klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met vestigingen in Bolsward, Duitsland, Amerika, Hong Kong en Australië en een servicenetwerk in vijf continenten. Vandaag de dag werken meer dan 200 professionals met veel enthousiasme en plezier bij Ventura Systems.

Wat heeft Ventura te bieden?
Natuurlijk gaan we in deze vacature niet alleen maar eisen stellen. Je weet als HR-adviseur als geen ander dat je een medewerker wat te bieden moet hebben. Wij denken met onze medewerkers mee en vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarnaast word je onderdeel van een betrokken team die op dit moment bestaat uit twee HR Adviseurs en één HR Support Employee. We werken dagelijks nauw samen met elkaar.

Daarnaast kun je denken aan:

  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband (Cao Metalektro)
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
  • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie die volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien 
  • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert

Een kleine grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren voor deze positie?
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Aarzel dan niet en stuur ons jouw motivatiebrief en CV zo spoedig mogelijk. Je kunt jouw sollicitatie versturen naar [email protected].

Wil je meer weten over deze functie? 
Neem dan gerust contact op via e-mail met [email protected], en Mirjam Kip (Sr HR Advisor) of Margriet Land (HR Advisor) zal graag contact met je opnemen.

Other job vacancies
Other internships