[GTranslate]

Junior Service Engineer

Stel je voor: reizen naar spannende bestemmingen over de hele wereld, terwijl je aan de nieuwste technologieën werkt en avonturen beleeft. Als Service Engineer ben jij de wereldwijde superheld die onze busdeuren laat schitteren en problemen als een ware detective oplost. Klinkt dat als jouw soort avontuur? Blijf dan even hangen!

Wat ga je doen?
In de rol van Service Engineer ben jij onze heldhaftige ambassadeur. Je duikt in het avontuur van het installeren en onderhouden van onze busdeursystemen bij klanten over de hele wereld. Stel je voor, je zet onze high-tech deuren in bedrijf, leert anderen hoe ze te gebruiken en bent hun go-to persoon als er hulp nodig is. Je maakt deel uit van een wereldwijd team van slimme en gepassioneerde teamgenoten.

Intern maak je toffe connecties met je collega Project Engineers en de collega’s van onze TQM-afdeling om onze producten steeds beter te maken. Je hebt een neus voor klantenwensen en deelt vol enthousiasme advies met hen. Maar dat is niet alles – je reist naar alle uithoeken van de wereld om je kennis over installatie en onderhoud te verspreiden. Hoe gaaf is dat?

Wie ben jij?
Wij zoeken een supergemotiveerde Service Engineer met een mega dosis lef. Jij bent het type die niet bang is om beslissingen te nemen en vlot schakelt tussen verschillende teams en afdelingen. Reizen? Daar draai jij je hand niet voor om! Als stressbestendige avonturier weet je altijd het beste resultaat te bereiken. Oh, en improviseren is jouw tweede natuur – als er een probleem is, ben jij de Sherlock Holmes van de technische wereld.

Wat we graag op jouw CV zien:

  • Jij hebt een MBO+ denk- en doeniveau;
  • Je bent technisch en hebt een commerciële knipoog;
  • Een rijbewijs B in de pocket;
  • Je praat vloeiend Nederlands en Engels;
  • Office-applicaties hebben geen geheimen voor jou.

Stap jij bij ons in?
Ventura Systems is de toonaangevende producent van innovatieve deursystemen voor het openbaar vervoer. Onze producten worden wereldwijd geleverd aan vele gerenommeerde fabrikanten van bussen en autonome voertuigen. Onze kennis en ervaring zetten wij vanaf 2023 ook in voor het leveren van (elektrische) deursystemen voor vrachtwagens voor stadsdistributie. Wij richten ons op de ontwikkeling van betrouwbare, veilige en op maat gemaakte deursystemen voor intensief gebruik.

Onze professionals maken op maat gemaakte toegangsoplossingen die de kwaliteit van (openbaar) vervoerssystemen verhogen en de functionaliteit van het voertuig verbeteren. Dit doen wij door een combinatie van de nieuwste technologie, een flexibel productieproces en oog voor mens en natuur. Niet voor niets worden de Ventura deursystemen door onze klanten in de hele wereld ingezet.

Wat in 1994 klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Bolsward, Duitsland, USA, Hong Kong en Australië. Inmiddels werken meer dan 200 professionals met veel enthousiasme en plezier bij Ventura Systems.

Wat bieden wij jou?

  • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien;
  • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en we geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen;
  • Mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een kleine, grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Denk je dat dit avontuur op jou wacht? Ben jij de technische rockster die we zoeken?
​​​​​​​Laat van je horen en sluit je aan bij ons team van wereldreizende tech-ambassadeurs!
We ontvangen graag jouw motivatie en CV. Deze kun je sturen naar hr@venturasystems.com ter attentie van Mirjam Kip.