[GTranslate]

Logistiek Administratief Medewerker

Do you want to read the vacancy in English? Then follow this link

Logistiek Administratief Medewerker (0,8 – 1 FTE)

Het uitvoeren van een diversiteit aan administratieve werkzaamheden binnen onze logistieke afdeling. Dit is waar je in deze functie mee aan de slag gaat. Met jouw inzet zorg je ervoor dat het team goed hun werk kan uitvoeren. Dit doe je onder andere door ervoor te zorgen dat je uitgaande orders goed verwerkt, de orders aanmeld voor transport en de benodigde documenten klaarmaakt. Al met al een belangrijke schakel voor onze logistieke afdeling.

Wat ga je doen?

In deze functie ga je onder andere aan de slag met het genereren van paklijsten, registratie in het Erp systeem (Navision), verwerken van orders van uitgaande goederen, aanmelden van transporten via klantportals en klein stukje troubleshooting. Ook het ondersteunen van de inkoopafdeling met het inboeken en archiveren pakbonnen, opmaken van inkoopretourorders van afgekeurde of beschadigde artikelen kan incidenteel voorkomen.

Richting de middag wordt het hectischer, omdat diverse transporteurs/pakketdiensten de spullen komen ophalen. Het is belangrijk dat je dan je rust weet te bewaren. In de middag ligt de focus bij het klaarmaken van paklijsten, etiketten en transportdocumenten waaronder exportdocumenten via een douane portal. Je wordt de nieuwe collega binnen ons team van Logistics en dit is een onderdeel van de afdeling Supply Chain.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken we een collega die houdt van een uitdaging in een hectische logistieke omgeving. Het is dan ook belangrijk dat je stressbestendig bent en beschikt over een proactieve houding. Binnen deze functie werk je volgens bepaalde procedures. Je kunt dan ook zowel zelfstandig als in teamverband geordend werken.

Daarnaast zien we graag het volgende terug op je CV:

  • Mbo-niveau 4 werk- en denkniveau en misschien heb je al een opleiding Mbo-4 logistiek
  • Kennis van logistieke processen
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen, denk daarbij aan een ERP-systeem, Word en Excel
  • Ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met transport en logistiek

Stap jij bij ons in?

Ventura Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van deursystemen voor het openbaar vervoer. Vanuit deze marktleiders positie zijn we met onze kennis sinds kort ook ingestapt in deursystemen voor elektrische distributie trucks.

Wij bieden de modernste technologie, de hoogste kwaliteit deursystemen op maat gemaakt met daarbij natuurlijk oog voor de hoogst mogelijke duurzaamheid. Kortom, wij willen de beste zijn op het gebied van deursystemen voor urban transport. Niet voor niets zijn onze deuren ontwikkeld voor intensief gebruik met minimale uitval en worden onze deursystemen door klanten wereldwijd ingezet.

Wat 27 jaar geleden begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Bolsward, Duitsland, UK, USA, Hongkong en Australië. Inmiddels werken meer dan 200 medewerkers met veel enthousiasme en plezier bij Ventura Systems.

Wat bieden wij jou?

  • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien;
  • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en we geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen;
  • Een kleine, grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Sluit je profiel aan en ben je enthousiast na het lezen van de vacature?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV.
Jouw sollicitatie kun je sturen naar hr@venturasystems.com ter attentie van Margriet Land.

Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan ook gerust een e-mail naar hr@venturasystems.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.