[GTranslate]

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst van het orderteam ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het bedienen van onze klanten bij al hun operationele zaken.

Ben jij de schakel die onze klanten verbindt met een soepel lopende operationele service? Wil jij fungeren als het aanspreekpunt voor onze klanten, hen begeleiden en een belangrijke rol spelen in het orderteam?

Wat ga je doen?
Als commercieel medewerker binnendienst in ons orderteam ben je de eerste contactpersoon voor onze gewaardeerde klanten. Je beheert specifieke accounts, begrijpt hun behoeften en zorgt voor een nauwkeurige vertaling naar orders en een vlotte orderstroom. Je neemt de leiding in het begeleiden van nieuwe klantprojecten binnen onze organisatie, waarbij samenwerking en communicatie met zowel collega’s als klanten centraal staan

Daarnaast behoren onder andere de volgende werkzaamheden tot jouw takenpakket:

 • Het beheren van offerteaanvragen en klantorders van Ventura Systems;
 • Adviseren over de producten, alternatieve mogelijkheden en diensten en indien nodig ondersteuning van accountmanagers inschakelen voor on-site begeleiding;
 • Opstellen van orderbevestigingen, creditfacturen en pro forma facturen;
 • Actief monitoren van orderverloop en bewaken van levertijden;
 • Afhandelen van klachten en fungeren als eerste aanspreekpunt bij escalatie.

Wie ben jij?

 • Je hebt aantoonbaar MBO/HBO werk- en/of denkniveau;
 • Je hebt kennis en kunde van geautomatiseerde processen en systemen (o.a. ERP);
 • Je hebt affiniteit met de techniek en commercie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen, schakelt snel en durft beslissingen te nemen.

Stap jij bij ons in?

Ventura Systems is de toonaangevende producent van innovatieve deursystemen voor het stedelijk vervoer. Onze producten worden wereldwijd geleverd aan vele gerenommeerde fabrikanten van bussen, autonome voertuigen en vrachtwagens. Wij zijn toegewijd aan het creëren van moderne elektrische deursystemen, voorzien van de nieuwste technologie, die voertuigen voor stedelijk vervoer verbeteren.

Wij worden gedreven door een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van stedelijk vervoer en dragen zo bij aan het creëren van veiligere, groenere en slimmere steden. Dit doen wij door een combinatie van de nieuwste technologie, een flexibel productieproces en oog voor mens en natuur. Niet voor niets worden de Ventura deursystemen door onze klanten in de hele wereld ingezet.

Wat in 1994 klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met vestigingen in Bolsward, Duitsland, Amerika, Hong Kong en Australië en een servicenetwerk in vijf continenten. Vandaag de dag werken meer dan 200 professionals met veel enthousiasme en plezier bij Ventura Systems.

Wat bieden wij jou?

 • Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van 1 jaar;
 • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien;
 • Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een kleine, grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in onze markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Is na het lezen jouw interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV voor deze vacature uiterlijk 8 december 2023. Jouw sollicitatie kun je sturen naar [email protected] ter attentie van Mirjam Kip (Sr. HR advisor).