[GTranslate]

Teamleader logistics

Teamleader logistics

Bolsward – 1 FTE

Wij zijn Ventura Systems en produceren innovatieve deursystemen voor bussen trams en metro.

Onze deursystemen verwelkomen elke dag miljoenen mensen in bussen, trams en metro’s over de hele wereld. In welke wereldstad je ook bent geweest, de kans is groot dat jij door een deur van Ventura bent ingestapt. Dit alles wordt geregisseerd vanuit onze hoofdvestiging in Bolsward. Wat ruim 25 jaar geleden aan de keukentafel begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in UK, USA, Hong Kong en Australië en ongeveer 200 medewerkers. Stap jij ook bij ons in?

Ben jij bekend met en heb jij kennis van logistiek en kun jij werken volgens bepaalde procedures? Hou je van een uitdaging in hectische logistieke omgeving en wil je een vervolgstap maken in je logistieke carrière?
Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Het Team Logistics is voornamelijk verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van inkomende materiaalstroom, voorraad efficiëntie en kwaliteit van de uitgaande stroom, inclusief busdeuren, onderdelen en verpakkingen. Als teamleider is het jouw missie om je team te ondersteunen zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren terwijl ze overzicht houden over de processen, analyses maken op basis van de Lean 4C methode voor probleemoplossing en het aanturen van de implementatie van verbeteringen om een slimmere manier van werken te creëren. Je bent verantwoordelijk voor People management, inclusief selectie, ontwikkeling, doelen stellen en performance management. Ook zorg je voor een algemeen hoge mate van betrokkenheid.

Je werkt nauw samen met de Teamleader Production om gezamenlijk tot een logistiek-en productieproces te komen. Beide teams zijn een onderdeel van de afdeling Supply Chain.

Wie ben jij?

 • Relevante HBO denk- en werkniveau (bijvoorbeeld Industrial Engineering en Management Science, Bedrijfskunde, Supply Chain of Engineering);
 • Ervaring met planning en logistieke processen;
 • Bewezen ervaring in het aansturen van verandering met behulp van probleemoplossende methoden zoals 4C’s;
 • Kennis van ERP systeem. Brede logistieke kennis;
 • Je bent schriftelijk en mondeling sterk in de Engelse en Nederlandse taal (en bij voorkeur ook de Duitse taal);
 • Je bent een teambuilder met goede sociale vaardigheden;
 • Je bent analytisch, gestructureerd, volhardend in het handelen op basis van beschikbare informatie;
 • Collega’s kun jij enthousiasmeren voor Lean denken als zakelijke noodzaak;
 • Leiderschapsvaardigheden, resultaatgerichtheid, handelen in een veranderende omgeving;
 • Goede netwerkvaardigheden, in staat om op meerdere niveaus van de organisatie te werken, van teamlid op de werkvloer tot onze leidinggevende

Wat bieden wij jou?

 • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien;
 • Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden;
 • We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen.


Een kleine, grote organisatie: korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel?
Dan ontvangen wij graag uiterlijk 15 oktober je motivatie en CV voor deze vacature.
Je sollicitatie kun je sturen naar [email protected] ter attentie van Mirjam Kip.

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, dan kun je deze ook mailen naar [email protected] en dan zorgen wij ervoor dat er contact met je opgenomen wordt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Newsletter

Subscribe to our newsletter to receive the latest news in your inbox.

We are committed to protecting your privacy

Other job vacancies
Other internships
X