[GTranslate]
Technicnoord header

Word een tech-expert en verover de toekomst!

Technicnoord is een technische opleidingsinstelling die opleidingen op MBO-niveau 3 en 4 aanbiedt in mechatronica en mechanisch- of proces operator. Ze bereiden studenten voor op succesvolle carrières in de technologie- en engineeringsector. 

Technicnoord is een opleidingsbedrijf en een initiatief van; Variass, Beenen, Philips, Resato en Ventura Systems. Samen met Firda – MBO College Drachten – leiden ze toekomstig talent op tot vakman of vakvrouw in de techniek. Technicnoord is gelieerd aan het Innovatiecluster Drachten

Waar staat Technicnoord voor?

BBL opleidingen

Technicnoord biedt BBL-opleidingen op MBO niveau 3 en 4.

combinatie werken en leren

Drie dagen werken bij een erkend leerbedrijf en twee dagen per week naar school.

geen studiekosten

De kosten voor de studie worden gedragen Technicnoord.​

erkend MBO diploma

Na een succesvolle afronding van je opleiding ontvang je een MBO-diploma dat landelijk erkend is.​

technical

Technicnoord bij Ventura​

Bij Ventura Systems kan je het werkgedeelte van een BBL-opleiding in mechatronica en mechanisch- of process operator invullen. Dat betekent dat je bij Ventura werkt (en kennis op doet) en het studiegedeelte elders afrondt. Je krijgt persoonlijke begeleiding binnen ons bedrijf om je werk goed te kunnen doen maar natuurlijk ook om te leren en praktijkervaring op te doen.

Ontdek de mogelijkheden bij Technicnoord​

Heb je interesse in een werk- en leertraject bij Technicnoord? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk voor meer informatie over de BBL-opleidingen en informatie over voorwaarden, aanmelden en etc. op de website van Technicnoord.