[GTranslate]

Electrical Engineer

Passenger Flow - Plug Sliding door

Ben jij een ervaren of nog startende elektrotechnicus en op zoek naar een uitdagende rol in een dynamische omgeving? Ventura Systems, een internationaal bedrijf in volle ontwikkeling, nodigt jou uit om met ons mee te bouwen en te groeien als Electrical Engineer!

                                            Electrical Engineer 1 FTe

Als Electrical Engineer bij Ventura Systems ben je verantwoordelijk voor het tekenen van bekabeling voor deursystemen. Daarnaast ondersteun je de productieafdeling met het testen van elektrische componenten en eventuele storingen op te lossen. Je werkt nauw samen met mechanische engineers om klant projecten op basis van technische en functionele specificaties uit te werken. Daarnaast ondersteun je klanten bij de installatie en onderhoud van Ventura producten. Dit alles doe je samen met je enthousiaste collega’s van verschillende afdelingen met ieder zijn of haar eigen specialiteit. 

Jouw takenpakket omvat onder andere:

 • Tekenen van elektrische schema’s voor klantprojecten;
 • 3D-modelleren van bekabeling en deze omzetten in maaktekeningen;
 • Contact met klanten over aansluiten en integreren van deursystemen;
 • Contact met leveranciers over het maken en verbeteren van producten of kwaliteit;
 • Ondersteunen bij het gebruik van test systemen.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat:

 • Met een afgeronde mbo-opleiding elektrotechniek (niveau 4);
 • Kennis/ervaring met AutoCAD en Inventor is een pré;
 • Die nauwkeurig en gestructureerd kan werken en een teamspeler is;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, en basisvaardigheid in het Engels (in woord en geschrift).

Stap jij bij ons in?

Ventura Systems is de toonaangevende producent van innovatieve deursystemen voor het stedelijk vervoer. Onze producten worden wereldwijd geleverd aan vele gerenommeerde fabrikanten van bussen, autonome voertuigen en vrachtwagens. Wij zijn toegewijd aan het creëren van moderne elektrische deursystemen, voorzien van de nieuwste technologie, die voertuigen voor stedelijk vervoer verbeteren.

Wij worden gedreven door een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van stedelijk vervoer en dragen zo bij aan het creëren van veiligere, groenere en slimmere steden. Dit doen wij door een combinatie van de nieuwste technologie, een flexibel productieproces en oog voor mens en natuur. Niet voor niets worden de Ventura deursystemen door onze klanten in de hele wereld ingezet.

Wat in 1994 klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met vestigingen in Bolsward, Duitsland, Amerika, Hong Kong en Australië en een servicenetwerk in vijf continenten. Vandaag de dag werken meer dan 200 professionals met veel enthousiasme en plezier bij Ventura Systems.

Wat bieden wij jou?

 • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien;
 • Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
 • Goede arbeidsvoorwaarden (cao Metalektro);
 • We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen;
 • Een kleine, grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in onze markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren:

Is jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar hr@venturasystems.com, ter attentie van Mirjam Kip (Sr. HR Advisor). We kijken uit naar jouw sollicitatie en de kans om samen te bouwen aan de toekomst van Ventura Systems.

Other job vacancies
Other internships