[GTranslate]

Customer Design Engineer

Als Customer Design Engineer ben je technisch verantwoordelijk voor het samenwerken met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en deursystemen te ontwerpen die voldoen aan hun specifieke eisen. Wil je weten wat de werkzaamheden zijn en hoe een gemiddelde werkweek eruit ziet? Lees dan hier verder.

Deze functie vereist een sterke technische achtergrond en een klantgerichte aanpak. Je zult nauw samenwerken met andere teams, waaronder sales, engineering en supply chain, om een succesvolle uitvoering van projecten en klanttevredenheid te waarborgen.

Wat verwachten wij van je?

   • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in mechanical engineering of gerelateerd vakgebied.

   • Je begrijpt wat een klant belangrijk vindt en acteert proactief.

   • Je hebt ervaring met 3D CAD-systemen (wij werken met Autodesk Inventor en Vault PDM).

   • Je bent nauwkeurig, gestructureerd en werkt graag in een team.

   • Je bent flexibel en bereid om te reizen (gemiddeld 5 keer per jaar).

   • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  Wat bieden wij jou?

  Je wordt de nieuwe collega binnen ons team van Customer Design Engineers, een onderdeel van de afdeling Technology. Het jeugdige team bestaat uit 8 specialisten die serieus met hun werk bezig zijn, maar tussendoor graag tijd maken voor een grap en een grol. Als je start krijgt je een ‘buddy’ die je het eerste jaar gaat ondersteunen zodat jij de gang van zaken goed leert kennen. Je gaat rapporteren aan de Teamleader Project Engineering.

  Daarnaast bieden wij:

    • Een plek waar je energie krijgt met betrokkenheid van start tot einde bij het door jezelf ontworpen deur systeem.

    • Startsalaris tussen € 3.000 – € 4.000 bruto per maand (afhankelijk van ervaring). 

    • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband (CAO Metalelektro).

    • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

    • Een werkplek bij een organisatie met hoge kwaliteitseisen (we zijn automotive gecertificeerd conform IATF 16949).

    • Een bedrijfscultuur die door medewerkers wordt verwoord als laagdrempelig, ambitieus en gezellig.

    • We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.

   Stap jij bij ons in?

   Ventura Systems is de toonaangevende producent van innovatieve deursystemen voor het stedelijk vervoer. Onze producten worden wereldwijd geleverd aan vele gerenommeerde fabrikanten van bussen, autonome voertuigen en vrachtwagens. Wij zijn toegewijd aan het creëren van moderne elektrische deursystemen, voorzien van de nieuwste technologie, die voertuigen voor stedelijk vervoer verbeteren.

   Wij worden gedreven door een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van stedelijk vervoer en dragen zo bij aan het creëren van veiligere, groenere en slimmere steden. Dit doen wij door een combinatie van de nieuwste technologie, een flexibel productieproces en oog voor mens en natuur. Niet voor niets worden de Ventura deursystemen door onze klanten in de hele wereld ingezet.

   Wat in 1994 klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met vestigingen in Bolsward, Duitsland, Amerika, Hong Kong en Australië en een servicenetwerk in vijf continenten. Vandaag de dag werken meer dan 200 professionals met veel enthousiasme en plezier bij Ventura Systems.

   Solliciteren op deze functie?

   Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV voor deze vacature. Je sollicitatie kun je sturen naar hr@venturasystems.com ter attentie van Mirjam Kip.

   Heb je nog vragen of wil je gewoon eens kennismaken? Deel je interesse op de vacature via hr@venturasystems.com en wij zorgen ervoor dat je laagdrempelig kennis kan maken met de functie, het bedrijf en je toekomstige collega’s.

    Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

   Meer weten over de functie van Customer Design Engineer?

   Ontdek meer over de functie en een gemiddelde werkweek via de onderstaande link.
   Other job vacancies
   Other internships